Wij gaan voor kwaliteit en service

Verenfabriek Roveron

Als u op zoek bent naar technische veren - ongeacht veertype, ongeacht materiaal - dan bent u bij Verenfabriek Roveron op het juiste adres. Niet alleen vanwege onze ervaring en ons complete productaanbod, maar vooral vanwege de onovertroffen service. Wij streven er nadrukkelijk naar om u de best denkbare service te leveren.

Compleet aanbod van technische veren
Compleet aanbod
Onze veren worden pijlsnel geleverd
Pijlsnelle levering
U bent altijd welkom voor een kop koffie
Persoonlijke service

Meer dan 70 jaar de beste veren

Onze verenfabriek kent haar oorsprong in 1951 aan de Kerkedijk in Rotterdam. Diverse Rotterdamse locaties later is zij nu gehuisvest in een ruime en lichte fabriekshal aan de Jan van Galenstraat. In onze verenfabriek zijn mens en machines afgestemd op het vervaardigen van veren van hoge kwaliteit in enkel stuks, kleine en grote series.

De medewerkers van Roveron zijn absolute experts in hun werk. Zowel de controle op onze producten als het procesmatig gedisciplineerd werken op kantoor bezorgen onze klanten een snelle verwerking van iedere order, zonder verrassingen. Tegelijkertijd zijn we altijd bereid met u mee te denken en die ene stap extra te zetten om u, ook in geval van nood, te kunnen ondersteunen.

Technische veren grote series
Kleine en grote series
Veren machines
Modern machinepark
Veren specialisten
Ervaren professionals